A Jeruzsálem-út a világ leghosszabb zarándoklata, valamint a nemzetközi béke és kulturális út! Az út Európa végétől Finisterre a jeruzsálemi kezdetig vezet.
A jeruzsálemi út rendkívüli békeprojektben egyesíti a különböző vallásokat, nemzeteket és kultúrákat, és a különféle életmódok kölcsönös elismerése, toleranciája és elismerése mellett áll. Jeruzsálem a legfontosabb hely a keresztények és zsidók számára, szent hely a muszlimok számára, és a világvallások kereszteződésének számít! A jeruzsálemi zarándok többek között számos jelentős történelmi helyre, az Apostolok számos sírjába és az UNESCO Világörökségének számos helyébe jut el Jeruzsálem felé vezető úton.
Melk, Wachau, Bécs, Tarján, Budapest, Belgrád, Amselfeld / Kosovo field, Skopje, Thessaloniki, Philippi, Dardanelles, Kavala, Troja / Troy, Alexandria Troas, Assos, Pergamon, Izmir / Smyrna, Ephesus, Pamukkale, Hierapolis, Laodicea, Antioch in Pisidia, Taurus-hegység, Konya / Iconium, Göksu Canyon, Tarsus, Adana, Antakya / Antiochia, Aleppo, Maalula, Damaszkusz, Jerash, Amman, Nebo-hegy, Holt-tenger, Jericho, Wadi Qelt, Judea-sivatag, az Olajfák hegye … néhány példa a Jeruzsálem-út útján elhangzó különféle hangzatos nevekre.
A Jeruzsálem út útvonala hasonló a folyórendszerhez, összeköti a keleti úton különféle útvonalakat és útvonalakat. A jeruzsálemi út folyamatosan terjed az alapítása óta (2010) – Jelenleg 18 ország és 2 kontinens kapcsolódik egymáshoz!
https://www.jerusalemway.org/hu/route/ungarn/ungarn-details/etappe/show/114/

icon-1.png

RÓLUNK

Német Nemzetiségi Ifjúsági Tábor
icon-2.png

CÍM

2831 Tarján, Baglyas Park Hrsz.:0222
icon-3.png

KAPCSOLAT

Hírlevél

BaglyasPark© 2024. All rights reserved.